www.iqytechnicalcollege.com/IQY Technical College.htm

IQY tekninen korkeakoulu

www.iqytechnicalcollege.com/IQY tekninen korkeakoulu.htm

 

 

IQY Technical College on verkko-oppimisjärjestelmä, joka kattaa perus- ja ammatillisen koulutuksen jatko-opintoihin saakka ja jota hallinnoivat Myanmarin ulkopuolella asuvat korkeakoulujen johtajat ja ohjelmajohtajat. Opiskelijat voivat opiskella e-tunteja ja videoita ohjaajan ohjaamissa opintoryhmissä missä tahansa Myanmarissa ja ulkomailla.

Kaikille kursseille ilmoittautumislinkki

 

https://www.emailmeform.com/builder/form/17R43w4uffLma2JArh

Zen kōsu tōroku rinku https: // Www. Sähköpostilomake. Komu / rakentaja/ muoto/ 17 R 43 w 4 uffLma 2 JArh

IQY Technical College tukee Burman liiton opetusministeriön perustamista Burman liiton koulutusstrategian saavuttamiseksi Myanmar Professional Engineers Associationin, vallankumouksellisen oppilaitoksen Myanmarin kevätvallankumouksen aikana, ohjauksessa.

 

IQY IPEM Education Group tukee Spring Revolution - koulutusohjelmaa Myanmarin opiskelijoille .

 

Pätevyyskomitean ilmoitus ja IQY:n teknillisen korkeakoulun ja IPEM-tekniikan korkeakoulun perustaminen (3. tammikuuta 2022)

 

IQY Technical Collegen live-tunti

 

www.iqytechnicalcollege.com/GoogleMeetingLink.htm

 

viikoittaiset oppitunnit

 

https://www.iqytechnicalcollege.com/weeklylesson.htm

 

 

 

မြန်မာနိုင်ငံရှိကျောင်းသားများနွွွးအ H ဥ်

 

IQY:n toteuttama kevään vallankumouksellinen koulutustukiohjelma, joka on suunnattu Z-sukupolvelle , etnisille aseellisille järjestöille ja opiskelijoille Myanmarissa

 

Verkkosivusto

 

www.iqytechnicalcollege.com/education1.htm

 

မြန်မာနိုင်ငံရှိ မြန်မာနိုင်ငံရှိ ကျောင်းသားများအတွက ကျောင်းသားများအတွက ကျောင်းသားများအတွက နွေ ဦး တော်လှန်ရေး ထောက်ကူ ပညာရေး အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင ပညာရေး အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင

 

နွေဦးတော်လှန်ရေးကျောင်းသားများာ းရန ်၊Kevään vallankumouksellisen koulutuksen tukiohjelma Vallankumouksellinen opiskelijoiden ilmoittautuminen

 

 

 

https://www.emailmeform.com/builder/form/7v9gZFxa3r6hz4lf4R4WJAn

 

 

 

IQY ပညာသင်ဆုများကို IQY ammattikoulun opintoluokka MeWe Group တွင်ပေးထားည Ryhmä ူးပေါင းရမည ်။

 

IQY ပညာသင်ဆုများကို IQY ammattikoulun opintoluokka MeWe Group တွင်ပေးထားည Ryhmä ူးပေါင းရမည ်။

 

IQY-stipendin tarjoaa seuraava IQY College of Technology -oppimisluokkahuone MeWe-ryhmä, joten stipendin haluavien tulee ehdottomasti liittyä.

 

Seuraavat sosiaalisen median ryhmät ovat Myanmar Professional Engineers Associationin jäsenten ja IQY Technical Collegen opiskelijoiden ammatillista kehittymistä varten. Aidot jäsenet voivat liittyä tähän ryhmään.

 

IQY Teknillisen korkeakoulun opintoluokka

 

https://mewe.com/group/5fc84b0a3444c567b57f64cf

 

Tietoja IQY National College of Technologysta

 

IQY Technical College of IQY St Clements Education Group ja Highlight Computer Group (Myanmar) on Institute of Professional Engineers of Myanmar (IPEM) koulutus- ja koulutusyksikkö, joka on Myanmarin kansalaisten ja entisten Myanmarin kansallisten insinöörien järjestämä kansainvälinen ammattijärjestö. Olen jäsen. Se on International Federation of Engineering Education Societies (IFEES) jäsen ja liitännäisjäsen (valittu vuonna 2018) World Federation of Engineering Organizationsissa (WFEO).

 

IQY Technical College of Highlight Computer Group on sidoksissa St. Clements Universityn ja STC Institute of Technologyn, International Institute of Science, Engineering and Managementin ja Institute of Professional Business & Technical Managerin kanssa.

 

tehtävä ja näkemys

 

IQY Technical College opettaa Singaporessa tunnustettua tekniikan, ICT-tekniikan, tekniikan johtamisen, insinöörikoulutuksen tutkintotodistusta ja ammattitutkintoa kandidaattitasolla, ja valmistuneet saavat tekniikan ja tietotekniikan tutkinnon kahdesta kumppaniyliopistosta opintosuoritusten siirtojärjestelmän kautta. ja johtamisen kandidaatin tutkinto.

 

IQY Technical College tarjoaa koulutusta Myanmarin opiskelijoille edulliseen hintaan, joka on myanmarin keskimääräiselle työväenluokalle sopiva soveltamalla verkko-oppimista eri paikkakunnilla sijaitsevien oppimista tukevien koulutusryhmien kanssa.

 

Rekisteröity Australiassa – Australian Securities and Investments Commission (ASIC)

 

Todiste rekisteröinnistä Australian hallituksessa

 

rekisteröintitodistus

 

Australian yritysnumero (ABN 96219389279)

 

IQY Technical College on myös Myanmar Professional Engineers Associationin New South Wales Australian Branchin akkreditoitu oppilaitos, joka on rekisteröity Australian New South Walesin hallitukseen (INC 1901087).

 

IQY Technical College of IQY St Clements Education Group ja Highlight Computer Group (Myanmar) on Singapore Institute of Engineersin ASEAN-insinööriteknikon ja ASEANin insinööriteknikon rekisteröintisertifiointikoulutuskeskus.

 

Yksi Myanmarin parhaista yliopistoista