www.iqytechnicalcollege.com/IQY Technical College.htm

Colegiul Tehnic IQY

www.iqytechnicalcollege.com/Colegiul Tehnic IQY.htm

 

 

IQY Technical College este un sistem de īnvățare online care acoperă educația de bază și profesională pānă la nivel postuniversitar, gestionat de directori de colegiu și lideri de programe care locuiesc īn afara Myanmar. Elevii pot studia lecții electronice și videoclipuri īn grupuri de studiu supravegheate de instructor oriunde īn Myanmar și īn străinătate.

Link pentru īnregistrarea tuturor cursurilor

 

https://www.emailmeform.com/builder/form/17R43w4uffLma2JArh

Zen kōsu tōroku rinku https: // Www. Emailmeform . Komu / constructor/ form/ 17 R 43 w 4 uffLma 2 JArh

Colegiul Tehnic IQY sprijină īnființarea Ministerului Educației al Uniunii din Birmania pentru a realiza strategia educațională a Uniunii din Birmania sub īndrumarea Asociației Inginerilor Profesionisti din Myanmar, o instituție de īnvățămānt revoluționară īn timpul Revoluției de primăvară din Myanmar.

 

IQY IPEM Education Group sprijină Programul de educație Revoluția de primăvară pentru studenții din Myanmar.

 

Anunțul Comitetului de Calificări și īnființarea Universității de Tehnologie IQY și a Universității de Tehnologie IPEM (3 ianuarie 2022)

 

Lecție live la IQY Technical College

 

www.iqytechnicalcollege.com/GoogleMeetingLink.htm

 

lecții săptămānale

 

https://www.iqytechnicalcollege.com/weeklylesson.htm

 

 

 

မြန်မာနိုင်ငံရှိကျောင်းသားများများများအေွးအေွးအေွးအေကျောင်းသားများအေွးအေ တော်လှန်ရေးထောက်ကူပြုအရေးပေ ေးထောက်ကူပြုအရေးပေ ါ်စအ်ရေစရေ ဥ်

 

Program de sprijin pentru educația revoluționară de primăvară, care vizează generația Z , organizațiile etnice armate și studenții din Myanmar, implementat de IQY

 

Site-ul web

 

www.iqytechnicalcollege.com/education1.htm

 

မြန်မာနိုင်ငံရှိ မြန်မာနိုင်ငံရှိ ကျောင်းသားများအတွက ကျောင်းသားများအတွက ကျောင်းသားများအတွက နွေ ဦး တော်လှန်ရေး ထောက်ကူ ပညာရေး အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင ပညာရေး အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင အစီအစဥ်တွင

 

နွေဦးတော်လှန်ရေးကျောင်းသားများများများစာငာငသငငငောင်းသားများစာင်ငင်ငရ းရန ်၊ Programul de sprijin pentru educația revoluționară de primăvară Īnscrierea studenților revoluționari

 

 

 

https://www.emailmeform.com/builder/form/7v9gZFxa3r6hz4lf4R4WJAn

 

 

 

IQY ပညာသင်ဆုများကို IQY Vocational School Study Class MeWe Group တွင်ပေးထာည သ်ည သ်ည သ်ည Grup ူးပေါင းရမည ်။

 

IQY ပညာသင်ဆုများကို IQY Vocational School Study Class MeWe Group တွင်ပေးထာည သ်ည သ်ည သ်ည Grup ူးပေါင းရမည ်။

 

Bursa IQY este oferită de următorul grup de clasă de īnvățare IQY College of Technology MeWe, așa cei care doresc primească bursa trebuie fie siguri se alătură .

 

Următoarele grupuri de rețele sociale sunt destinate dezvoltării profesionale de către membrii Asociației Inginerilor Profesioniști din Myanmar și studenții IQY Technical College. Membrii autentici se pot alătura acestui grup.

 

clasa de studiu IQY College of Technology

 

https://mewe.com/group/5fc84b0a3444c567b57f64cf

 

Despre IQY National College of Technology

 

IQY Technical College of IQY St Clements Education Group și Highlight Computer Group (Myanmar) este unitatea de educație și formare a Institutului de Ingineri Profesioniști din Myanmar (IPEM), o organizație profesională internațională organizată de cetățeni din Myanmar și foști ingineri naționali din Myanmar. Sunt membru. Este membru al Federației Internaționale a Societăților de Educație īn Inginerie (IFEES) și membru asociat (ales īn 2018) al Federației Mondiale a Organizațiilor de Inginerie (WFEO).

 

IQY Technical College of Highlight Computer Group este afiliat la St. Clements University și STC Institute of Technology, International Institute of Science, Engineering and Management și Institute of Professional Business & Technical Managers.

 

Misiune si viziune

 

Colegiul Tehnic IQY predă Diploma recunoscută de Singapore īn Inginerie, Inginerie TIC, Management īn Inginerie, Diploma de Educație īn Inginerie și Diploma Profesională la nivel de licență, absolvenții care primesc o diplomă īn Inginerie, Tehnologia Informației de la două universități partenere printr-un sistem de transfer de credite. , și o diplomă de licență īn management .

 

Colegiul Tehnic IQY oferă educație studenților din Myanmar la un preț accesibil oamenilor obișnuiți din clasa muncitoare din Myanmar, aplicānd e-learning cu grupuri educaționale de sprijin pentru īnvățare situate īn diferite locații.

 

Īnregistrat īn Australia - Australian Securities and Investments Commission (ASIC)

 

Dovada īnregistrării la guvernul australian

 

certificat de inregistrare

 

Număr comercial australian (ABN 96219389279)

 

IQY Technical College este, de asemenea, o instituție de īnvățămānt acreditată a Asociației inginerilor profesioniști din Myanmar, filiala australiană din New South Wales, īnregistrată la Guvernul New South Wales din Australia (INC 1901087).

 

Colegiul Tehnic IQY al IQY St Clements Education Group și Highlight Computer Group (Myanmar) este un Tehnician de Inginerie ASEAN și Centrul de Formare pentru Certificarea Īnregistrării Tehnicienilor de Inginerie ASEAN al Institutului de Ingineri din Singapore.